CAT

POL

ESP

Av. del Segre, 13  -  Baixos     |     0034 973 230 417     |     25007 Lleida  -  Spania

trabajo@gentapunt.com

Agentie pentru cautare locui de munca nr.: 0900000251

SUNTEM GENT A PUNT

COMPROMIS SOCIAL

CONTACTAṬI-NE

         CᾸUTAȚI
MUNCITORI ?

Gent a Punt se ȋngrijește de contractarea forței de muncᾰ ce provine din baza noastrᾰ de date. Toate procedurile se efectueazᾰ ȋn mod rapid și personalizat, economisind timp și cheltuieli adiacente. Ȋntotdeauna ne bazᾰm și  respectᾰm legislația ȋn vigoare ȋn ceea ce privește anjarea forței de muncᾰ și administrarea tuturor permiselor de muncᾰ necesare.

Contᾰm cu o amplᾰ experiențᾰ ȋn domeniul agriculturii, construcțiilor, industriei, menajului  și a ȋntreținerii. Totodatᾰ contᾰm și cu oferte pentru barmani și ospᾰtari.

Suntem specialiști ȋn a selecționa muncitori pregᾰtiți sᾰ ducᾰ la bun sfȃrșit munci sporadice sau de lungᾰ duratᾰ ȋn cȃmp (emondarea arborirol fructiferi, culesul fructelor, plantare …). dispunem de un numᾰr mare de personal specializat pentru a lucra ȋn cooperative agricole (manipularea fructelor, a lᾰzilor, șoferi de motostivuitoare, responsabili….etc).

Oferim soluții actuale, viabile și flexibile care dau rᾰspunsuri situațiilor și nevoilor reale pe care le trᾰiește și experimenteazᾰ impresarul, adaptȃndu-ne ȋntotdeauna la fiecare caz ȋn parte.

Mai mult, consiliem firma sau compania și administrᾰm toate procedurile de muncᾰ pevᾰzute de lege. toate acestea prin intermediul serviciului de gestiune de care dispunem.

.

© Gent a Punt 2018

Web design Parèntesi